MOBIL

Her er Acers Android-råskinn

Acer mener at denne er like mye mobiltelefon som tablet.

Marius ValleMarius ValleJournalist
24. nov. 2010 - 12:03

Ordet "revolusjonerende" brukes ganske ukritisk av mobilprodusenter, og uten at vi faktisk har prøvd Acers nye Android-mobil kan vi konstatere at dette ordet kanskje ikke passer denne gangen heller.

Men vi sier ikke at den ikke er lekker. 

Diger skjerm

En 4,8 tommers 21:9-skjerm med oppløsningen 1024 x 480 piksler gjør sitt til at dette er et spennende produkt som lander midt mellom mobiltelefonene og tabletene. Omtrent som Dell Strek, med sine fem tommer.

Acer skryter av at du med denne skjermen ikke vil trenge å zoome inn eller skrolle sideveis når du surfer. Dette er nok ikke så langt fra sannheten, med tanke på 1024 piksler i bredden.

Telefonen har også full Flash-støtte, multitouch, og inntil 14.4 Mbps super-3G. Wi-fi er på plass med støtte for 802.11n.

Nokia-ish bakside

Dekselet er laget i metall, og har en form som beskrives som "utstrukket, tynn og noe kurvet" slik at den skal ligge bra i handa. Baksiden minner oss ikke rent lite om Nokias E-serie-telefoner som E71.

På baksiden sitter også et åtte megapikslers kamera med LED-lys. Det skal klare videoopptak i 720p. På fremsiden er det et kamera for videosamtaler.

Snapdragon, BT 3.0 og HDMI

På innsiden finner vi en 1 GHz Snapdragon-prosessor, aksellerometer, gyroskop, og Bluetooth 3.0 for rask filoverføring. HDMI-utgang er også på plass.

Hva skal barnet hete?

Den observante leser har kanskje nå lagt merke til at vi ikke har nevnt noe navn på telefonen. Det er enkelt og greit fordi Acer ikke har gått ut med navnet ennå. Derfor er mange av de tekniske detaljene fortsatt ikke kjent, som minnekapasitet og Android-versjon.

Vi tipper Acer lanserer telefonen i all prakt innen kort tid, og krysser fingrene for at den dukker opp i Norge.

Kilde: Engadget.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.