IKT

Henter teknisk sjef i Sverige

Rolf Bive (39) kom til UPC Sverige i 2000, etter to år som Chief Information Officer (CIO) i
Telenordia AB i Stockholm. Før det jobbet han i British Telecom og KLM, i Sverige, Nederland og UK.
Rolf Bive (39) kom til UPC Sverige i 2000, etter to år som Chief Information Officer (CIO) i Telenordia AB i Stockholm. Før det jobbet han i British Telecom og KLM, i Sverige, Nederland og UK. Bilde: UPC
Tore Stensvold
17. aug. 2006 - 11:50

Digital-TV og bredbåndsselskapet UPC har ansatt Rolf Bive (39) som teknisk direktør. Han kommer fra tilsvarende stilling i UPC i Sverige.

UPCs norske sjef er svært fornøyd med å få svensken på laget nå som selskapet er inne i en vekstfase skal utvikle og lansere nye tjenester

Sverige foran

- Vi har nå mange spennende prosjekter på teknisk side som krever en sterk leder. Rolf Bive har gjort en utmerket jobb som CTO i UPC Sverige, og vi er svært glade for at vi nå har fått han til Norge. Han tar dessuten med seg verdifull kunnskap om den tekniske utviklingen av det svenske markedet, som har ligget noe foran utviklingen i Norge, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i UPC Norge ifølge en pressemelding.Rolf Bive kom til UPC i Sverieg i 2000. Før det var han ansatte Telenordia AB, British Telecom og KLM, i Sverige, Nederland og England.

Svensken ser store muligheter i Norge.

Teknologi

- Vi er en av hovedaktørene i en fremtidsrettet bransje, og jeg gleder meg til å være med på å fremme selskapets gode posisjon i markedet ytterligere. Koaks teknikken og kapasiteten som UPC har i nettet gir muligheter som aldri vil kunne tilbys via xDSL teknologien. Dette gjør tiden som kommer ekstra spennende, sier Rolf Bive.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.