NYHETSBREV

Henter ny sjef fra Microsoft

Schneider Electric Norge får ny country president.

Dagfinn Ringås, country manager Schneider Electric Norge fra 01.01.2016.
Dagfinn Ringås, country manager Schneider Electric Norge fra 01.01.2016. Bilde: Schneider Electric
30. okt. 2015 - 06:18

Dagfinn Ringås begynner i januar som ny country president for Schneider Electric i Norge. Etter åtte år som leder av selskapet, vil Runar Hansesætre ta andre posisjoner i konsernet.

Fra Microsoft

Dagfinn Ringås kommer til Schneider Electric fra Microsoft Norge, hvor han har jobbet i ti år som en del av selskapets ledelse med ansvar for ulike produktdivisjoner og kundesegmenter, sist men ikke minst som direktør for breddebedriftsmarkedet og partnere. Ringås har en MBA fra Sydney Business School og en bachelor i amerikanske studier og statsvitenskap fra Universitetet i Oslo.

Tre utfordringer

– Etter nesten 20 fantastiske år i IT-bransjen, gleder jeg meg nå stort over å bli en del av Schneider Electric i Norge. Det er spesielt tre ting som vil gjøre dette til et spennende eventyr: For det første preges bransjen av stadig raskere innovasjon. Miljøutfordringen driver utviklingen av smartere energiløsninger. IT og operasjonell teknologi smelter sammen, og det medfører endring, skaper vekst og åpner for nye, spennende muligheter. For det andre kan Schneider Electric, med sin smarte teknologi for mer bærekraftig bruk av energi, endre måten mennesker lever og jobber på. Det gjør arbeidet meningsfylt og skaper stolthet. Sist, men definitivt ikke minst, er dette en organisasjon med svært kunnskapsrike, joviale og engasjerte mennesker. Det gir energi og gjør at jeg gleder meg veldig til å komme om bord og gjøre en forskjell sammen med de ansatte, sier Dagfinn Ringås.

Les: Byer sløser med energi

Åtte år

– Jeg har hatt gleden av å jobbe i Schneider Electric Norge i ti år – de siste åtte som leder av selskapet. Det har vært fantastisk å dele bedriftens sterke engasjement for å skape økt bærekraft og lønnsomhet for våre kunder gjennom smarte energi- og automasjonsløsninger. Jeg gleder meg nå til å jobbe sammen med Dagfinn Ringås de neste månedene før jeg i slutten av året overlater roret til ham. Jeg er trygg på at han vil videreutvikle Schneider Electric til det beste for våre kunder, for de ansatte og for samfunnet, uttaler Runar Hansesætre.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.