NYETEKNOLOGIER

Hektisk for Bragd-vinnere

Tore Stensvold
5. jan. 2007 - 11:58

Det var bare så vidt de to gründerne Morten Mørk og Rolf Bakken hadde tid til å reise til Trondheim for å motta trofeet og diplomet sammen med de tre sivilingeniørene Jan Roar Pleym, Sigurd Pleym og Knut Vangen.

Interessen for Ocas’ radarsystem for varsling av fly og helikoptre som nærmer seg lufthindre, er voldsom. Ocas må derfor ansette flere, spesielt ingeniører.

– Vi har veldig mye å gjøre nå. Tildelingen av prisen har allerede gitt oss mye oppmerksomhet og mer blir det, sier Morten Mørk. Ocas er allerede inne på det amerikanske markedet. Prisen kan hjelpe dem videre.

National Engineering Award

– Amerikanerne liker slike priser. Det hjelper godt å vise til at vi er tildelt National Engineering Award. Det klinger godt i utlandet, spesielt i USA, sier Mørk.

Årets ingeniørbragd ble delt ut for sjette gang i år. Det er Teknisk Ukeblads lesere som stemmer fram vinneren etter presentasjon i Teknisk Ukeblad på nett og papir. I år fikk vinneren et spesielt kunstverk av Marius Watz og et nydesignet diplom som håndfast bevis på sin bragd. Prisen ble delt ut under festmiddagen til Tekna/NTNU onsdag 3. januar.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.