NYETEKNOLOGIER

Hektisk for Bragd-vinnere

De glade Ocas- vinnere: (fra venstre) Knut Vangen, siv,ing. og systemarkitekt , Morten Mørk, adm. dir.og gründer, Sigurd Pleym, siv. ing. radararkitekt, software,  Rolf Bakken, testpilot og gründer, Jan Roar Pleym, siv.ing. og radararkitekt.
De glade Ocas- vinnere: (fra venstre) Knut Vangen, siv,ing. og systemarkitekt , Morten Mørk, adm. dir.og gründer, Sigurd Pleym, siv. ing. radararkitekt, software, Rolf Bakken, testpilot og gründer, Jan Roar Pleym, siv.ing. og radararkitekt.Bilde: Tore Stensvold
Tore Stensvold
5. jan. 2007 - 11:58

Det var bare så vidt de to gründerne Morten Mørk og Rolf Bakken hadde tid til å reise til Trondheim for å motta trofeet og diplomet sammen med de tre sivilingeniørene Jan Roar Pleym, Sigurd Pleym og Knut Vangen.

Interessen for Ocas’ radarsystem for varsling av fly og helikoptre som nærmer seg lufthindre, er voldsom. Ocas må derfor ansette flere, spesielt ingeniører.

– Vi har veldig mye å gjøre nå. Tildelingen av prisen har allerede gitt oss mye oppmerksomhet og mer blir det, sier Morten Mørk. Ocas er allerede inne på det amerikanske markedet. Prisen kan hjelpe dem videre.

National Engineering Award

– Amerikanerne liker slike priser. Det hjelper godt å vise til at vi er tildelt National Engineering Award. Det klinger godt i utlandet, spesielt i USA, sier Mørk.

Årets ingeniørbragd ble delt ut for sjette gang i år. Det er Teknisk Ukeblads lesere som stemmer fram vinneren etter presentasjon i Teknisk Ukeblad på nett og papir. I år fikk vinneren et spesielt kunstverk av Marius Watz og et nydesignet diplom som håndfast bevis på sin bragd. Prisen ble delt ut under festmiddagen til Tekna/NTNU onsdag 3. januar.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.