MOBIL

Har du nye Google Play?

Den nyeste "Market-appen" gir deg oversikt over alle appene du noen gang har lastet ned.

Marius ValleMarius ValleJournalist
16. mars 2012 - 10:15

Som du kanskje har fått med deg har Android Market skiftet navn til Google Play. I første omgang er det stort sett bare navnet som har endret seg. App-butikken er stort sett som før.

En ny versjon av Google Play-appen er i ferd med å dyttes ut til Android-brukere, men om du ikke har fått den siste versjonen enda kan du laste den ned manuelt. Den nye utgaven har versjonsnummer 3.5.15, og oppdaterer 3.4.7. Nyhetene er ikke monumentale, men noen kjekke funksjoner har likevel kommet til.

Viser alle apper du har lastet ned

Den største er at du nå kan se alle apper du noen gang har lastet ned med Google-kontoen din. Denne listen finner du under "Mine apper", ved å sveipe deg mot høyre.  For vår del er denne listen lang som et vondt år, men vi har funnet igjen noen spill vi helt har glemt.

En endring vi slett ikke liker er at apper vi har kjøpt tidligere, men ikke installert, er blandet inn i denne listen. Dette betyr enkelt og greit at vi må lete oss gule og grønne i fingrene for å finne igjen disse appen. Vi satser på at Google får noen mindre fornøyde tilbakemeldinger om dette, og gjør det lettere å finne igjen kjøpte apper.

Den nye appen kan du laste ned fra Androidpolice.com, som har lagt den ut på sine tjenere.

Kilde: Androidpolice.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.