MOBIL

Har du 120 kroner?

Da kan du få en splitter ny mobiltelefon. Nokia lanserer sin billigste hittil.

Marius ValleMarius ValleJournalist
11. apr. 2012 - 09:01

Om du ikke er interessert i smarttelefoner med GPS, trykkskjerm, kamera, barbermaskin, internett, kaffetrakter og MP3-spiller bør du kanskje stille deg spørsmål om hvorfor du leser Mobili.no. Du bør også vurdere denne nyheten fra Nokia:

Nokia 103 lar deg ringe og sende SMS. Nokia skal ha 16 euro for den, eller 121,63 kroner etter dagens kurs. Og da trenger du ikke engang ofre nyttige funksjoner som 3,5 mm minijack, FM-radio, kalender og lommelykt, eller mindre nyttige funksjoner som spill.

LES OGSÅ: Slik kapper du mobilutgiftene

Støvtett

Den nye modellen har en svart-hvitt-skjerm på 1,36 tommer, og har fått et deksel som skal være motstandsdyktig mot riper og er støvtett. Nokia 103 er utstyrt med et batteri som skal klare 11 timer tale eller 27 døgn hviletid.

Telefonen er laget med kunder i utviklingsland i tankene, så den kommer først i salg i Nigeria. Den skal dukke opp andre steder de kommende ukene.

Om du ikke vil ha det fullt så basic som dette, finnes det mange billige smarttelefoner å få kjøpt. Her finner du noen grunner til å gå for en billig en.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.