IT

Har blitt verdens sjette største mobiloperatør

STRÅLENDE FORNØYD: Telenorsjef Jon Fredrik Baksaas og konserndirektør Jan Edvard Thygesen feiret under Mobile World Congress i Barcelona at utenlandssatingen til Telenor har gitt resultater på verdensrankingen av mobiloperatører til GSM Association.
STRÅLENDE FORNØYD: Telenorsjef Jon Fredrik Baksaas og konserndirektør Jan Edvard Thygesen feiret under Mobile World Congress i Barcelona at utenlandssatingen til Telenor har gitt resultater på verdensrankingen av mobiloperatører til GSM Association. Bilde: Trond Heggelund

BARCELONA: 24. januar skrev Teknisk Ukeblad på nett at Telenor har blitt verdens tiende største mobiloperatør.

Dette hevdet flere kilder. De tok feil. Telenor er blitt enda større.

- Jeg kan bekrefte at Telenor har fått vite fra GSM Association at vi er blitt verdens sjette største mobiloperatør, sier konsernsjef Jon Fredrik Baksaas i Telenor til TU.no.

Nyheten om Telenors verdensranking skulle bli annonsert under Mobile World Congress, som nå arrangeres i Barcelona.

Seiersmil

Men nyheten om rankingen av verdens største mobiloperatører er mye bedre enn det Teknisk Ukeblad skrev.

I går kunne Telenorsjefen Jon Fredrik Baksaas koste på seg et stort seiersmil.

Veldig stolt Baksaas

- Vi er veldig stolte av de siste tallene fra bransjeorganisasjonen GSM Association. De viser at vi er henholdsvis nummer seks eller åttende største mobiloperatør i verden, avhengig om de regner med vår eierandel i russiske Vimpelkom eller ikke. Dette betyr at vår massive utenlandssatsning på mobil har vært riktig og at det er en suksess, sier konsernsjef Jon Fredrik Baksaas til Teknisk Ukeblad.Hastet hjem til Norge

Mer hadde Baksaas ikke tid til, før han rushet opp på scenen for å ønske 750 gjester velkommen til Telenors store party på en nattklubb i Barcelona.

Rett etterpå dette reiste den travle konserndirektøren hjem til Norge etter å ha vært på verdens største mobilkongress i kun en dag.

Hjemme venter styremøte på Telenors toppsjef, samt resultatfremleggelse av kvartalstall.

Nyhetten om hoppet på verdensrankingen, er den beste nyhetet Baksaas og Telenor kan få før resultaframleggelsen i morgen, onsdag 13. februar.

Les mer om:
Kommentarer:

Vi har byttet system for artikkelkommentarer. For å opprette brukerkonto, registrerer du deg med BankID.