NYHETSBREV

Hannover Messe har ”integrert industri, de neste steg” som slogan

Som vanlig står industriell automatisering og IT sentralt, og for tredje gang på rad ruller arrangørene ut en rød løper for vår bransje.

Tyskerne snakker mye om den 4. industrielle revolusjon, hvor alt er integrert, også selve produktet (integrert elektronikk), underleverandører og kunder (ill. Hannover Messe).
Tyskerne snakker mye om den 4. industrielle revolusjon, hvor alt er integrert, også selve produktet (integrert elektronikk), underleverandører og kunder (ill. Hannover Messe).
25. mars 2014 - 07:01

Det blir rundt 1250 utstillere i vårt segment.

Les: Norsk Resirks sorteringsanlegg er verdens råeste i sitt slag

Flere Forum

Skikkelig planlegging (hannovermesse.de) og godt fottøy er lurt. Det er nyttig å merke seg at det vil være foredrag og andre aktiviteter, blant annet på diverse forum. Et par eksempler er Industrial IT Forum i hall 8 (stand D19) og Process Automation Place i hall 11 (stand E60), hvor det blir holdt foredrag dagen lang. Flere av dem er på engelsk, og med greie tyskkunnskaper kan du få med deg alt.

Les: Prof. Sigurd Skogestad er vår mest internasjonale kybernetiker

Smart Factory

Etter at feltbusskrigen(e) sluknet tidligere på 2000-tallet, samles de fleste foreninger på en stor fellesstand, Field Communication Lounge. Den finner du i hall 9, stand D68.

Den som vil ta en kikk i krystallkulen kan ta turen til Smart Factory, en demonstrasjonsfabrikk i Hall 8 som viser morgendagens produksjonsteknologi.

Les: Magnesiumen på Herøya spiller igjen, med langt høyere automatiseringsgrad

Fellesreiser

Det kan være tøft å finne hotellrom når det er messe. Reisebyråene reserverer senger i bulk, og kan være et alternativ. I Norge tilbyr blant annet Expertreiser og Messereiser turer, og Beckhoff og Siemens inviterer til pakketurer til messen.

Les: 10 industriroboter revolusjonerer i potetbingen, pakker 40 000 tonn i året

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.