Han har begynt i stillingen som salgssjef i Feiring Bruk

Tidligere administrerende direktør i Voith Hydro, Frode Moen, gikk 1. februar inn i rollen som leder for salgsavdelingen i Feiring Bruk, forteller selskapet i en pressemelding.

Ny salgssjef i Feiring Bruk, Frode Moen
Ny salgssjef i Feiring Bruk, Frode Moen
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
11. mars 2019 - 15:06

Moen er utdannet maskiningeniør og bedriftsøkonom, men fikk tidlig sansen for salg og markedsføring. I dag har han 25 års erfaring innen markedsarbeid og salgsledelse, hvor han de siste årene har ledet Voith Hydros virksomhet i Norge. Han forteller om en interessant tid for Feiring Bruk, hvor firmaet er i en spennende videreutviklingsfase.

– Jeg har lang erfaring fra salg og ledelse i store norske og internasjonale industriselskaper, og ønsker å bidra til økt vekst i Feiring gjennom positive synergier med våre kunder, gjerne basert på vårt komplette produktspekter, sier Moen.

"Viktig nyansettelse"

Daglig leder i Feiring Pukk, Knut H. Ollendorff, ser nyansettelsen som et viktig tilskudd i perioden Feiring befinner seg i.

– Jeg er sikker på at Frode vil være en sentral og viktig brikke i videreutviklingen av vårt konsept, og at han vil bli en god sparringpartner for våre kunder.

Ollendorff uttaler videre at Feiring er opptatt av stabilitet og langsiktighet ovenfor sine kunder, og derfor har tatt seg god tid i rekrutteringsprosessen med å finne rett kandidat.

– Frode har både de menneskelige og faglige kvalifikasjonene vi var ute etter. Vi er veldig glade for å ha ham med på laget, sier han.

Å være en kanal inn i organisasjonen på overordnet nivå, og et naturlig kontaktpunkt for Feirings kunder, er et ønske for Moen.

– Jeg ser frem til å sammen lykkes med å skape de resultatene vi forventer og ønsker, sier han.

Tidligere salgssjef Arne Hovden fortsetter i bedriften innen salg i konsernet, særlig fokusert rundt etablering av nye markeder og produktutvikling.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.