BYGG

Han er årets unge rådgiver

Joachim Seehusen
12. nov. 2009 - 12:24

Hvert år deler RIF ut prisen Årets unge rådgiver på sitt høstmøte. I år var det Trygve Sagen, ekspert på usikkerhetsanalyse som vant prisen.

– Fremragende

– Sagen har gjort et fremragende arbeid med å øke den alminnelige anseelse til faget. Han har markert seg sterkt innen sitt fagfelt og ble tidlig gitt ansvar som avdelingsleder, sa Øyvind Mork, RIFs valgte leder i sin presentasjon av vinneren.

Sagen er uteksaminert fra NTNU i 2004 med produksjons- og kvalitetsteknikk som hovedfag. Før han begynte på NTNU gjennomførte han Befalsskolen og under NTNU-studiene hadde han også et opphold på Universidad Politecnica Valencia i Sapnia som utvekslingsstudent. Sagen er 31 år gammel.

Kompetanse og resultater

I juryens begrunnelse heter det blant annet at "Usikkerhetsanalyse er et er et svært viktig felt for rådgiverbransjen. Dette er en tjeneste offentlige og private kunder etterspør og vektlegger, og kostnads- og tidsoverskridelser er svært skadelige. Sagens solide kompetanse, resultater og lederevner innefor analyse er derfor med på å øke den alminnelige anerkjennelsen av rådgivernæringens samfunnsmessige betydning."

I sin begrunnelse for nominasjonen skrev Are Strøm, administrerende direktør i Holte Consulting at "tross sin unge alder, har Trygve bygget opp Holte Consulting sin analyseavdeling til å bli landets ledende miljø innen usikkerhetsanalyse og sikret rammeavtaler for analyse med viktige aktører som Avinor, Statsbygg, Entra Eiendom og Oslo kommune for å nevne noen tilfeller."

Økt oppdragsmengde

Strøm gjorde det klart at i tillegg til sine faglige kvalifikasjoner er Sagen også en utadvendt humørspreder som yter både kunder og medarbeidere god service.

Disse trekkene skal også ha ført til bedre kontakt og samarbeid på tvers av faglige grenser. Oppdragsmengden i Holte Consultings avdeling for analyse har økt med over 200 prosent under Sagens ledelse.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.