Han begynner som ny daglig leder i Presis Vegdrift AS

Eivind Iden er ansatt som ny leder for Presis Vegdrift AS, som er blitt en betydelig aktør innenfor statlige driftskontrakter på vei.

Eivind Iden
Eivind Iden
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
13. des. 2018 - 13:42

Eivind Iden er utdannet sivilingeniør og har gjennom sin karriere bygget opp en solid ledererfaring gjennom ulike lederstillinger i rådgivende ingeniørselskaper. Han har i perioden 2011 og frem til i dag hatt flere ledende stillinger i Rambøll Norge AS.

Adm.dir i morselskapet Vestlandsentreprenøren AS, Erik Børsheim, forteller til veier 24 at det ikke er noen dramatikk i lederskiftet i Presis Vegdrift. Gunnar Berg Treidene har vært innleid som leder for selskapet siden oppstarten i 2015. Nå ønsket man å finne en mer permanent løsning, ved å fast ansette en adm.dir.

Presis Vegdrift AS er et selskap i Vestlandsentreprenøren AS. Presis Vegdrift AS drifter 12 driftskontrakter nasjonalt for Statens Vegvesen.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Vestlandsentreprenøren AS hadde i 2017 en omsetning på 1,25 milliarder kroner og i overkant av 365 ansatte, og har etablert seg som en betydelig virksomhet innen drift-, vedlikehold og anlegg i Norge.

Omsetningen kommer fra datterselskapene Bergen Bydrift AS, Kjosås Maskin AS, Oslo Bydrift AS, Presis Vegdrift AS, Tertnes Entreprenør AS og Ve Anlegg AS.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.