ENERGI

Hallene fylles for Eliaden

- Det er fortsatt plass til utstillere som ikke har meldt seg på årets viktigste møteplass for elektro-, automatiserings- og everksbransjen i Norge, sier Finn Bogegård, utstillerkontakt for Eliaden.

Messen holdes 24. til 27 mai.

Han forteller om en meget bra oppslutning om alle temaområdene. I D-hallen, som omfatter elinstallsjon , belysning og elektrovarme, er 95 prosent av arealet belagt. Best plass er det i B-hallen, hvor 70 prosent er solgt, mens C-hallen er 80 prosent full.

Everk får en fremtredende plass etter at denne tidligere messen på Hamar nå er slått sammen med Eliaden. Foreløpig er det 100 utstillere på dette temaområdet i B-hallen. I tillegg er det tatt en del av parkeringsområdet utenfor B-hallen til utstillere som trenger uteområde.

I B-hallen blir det også NM i stolpeklatring og andre everksrelaterte aktiviteter. Over halvparten av de som har vært med på Hamar har meldt seg på Eliaden 2004. Mange fra everkssektoren har vært engstelige for å drukne i den store helheten. Med fellesskapet i B-hallen er ikke dette lenger en begrunnet engstelse, mener arrangørene.

NEK (Norsk Elektroteknisk Komité) er en fast deltaker på Eliade-arrangementene. Denne gangen blir presentasjonen noe annerledes. NEK og Norsk Standard har etablert salgs- og markedsføringsselskapet Pronorm, så NEK blir profilert under Pronorm-navnet. Tjenestene NEK utfører for bransjen er de samme.

Etter flere år med nedtonet engasjement, kommer det verdensomspennende elektro- og automatiseringskonsernet ABB til årets arrangement med stor bredde og optimisme. I en pressemelding uttaler direktør Trond Halberg Olsen at beslutningen om å delta er vel gjennomtenkt. Han leder den sentrale enheten for kunde, marked og forretningsutvikling i Divisjon Kraft i den norske delen av ABB.

Han synes den nye organiseringen av messen med kombinasjonen bransjeomgripende og tematisering, er blitt et bedre konsept. Det gjør det mulig å skreddersy presentasjonen til spesifikke målgrupper.

- Dette øker kvaliteten på Eliaden som markedsplass, hevder han.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.