ARKIVNYHETER

Haga slutter

Anders J. Steensen
2. nov. 2010 - 11:27

Åslaug Haga tar over som generalsekretær i Norsk Luftambulanse fra 1 januar. – Vi er svært takknemlige for det arbeidet hun med stor entusiasme har gjort for Norsk Industri, sier adm. dir. Stein Lier-Hansen. Hun har etter at hun gikk ut av politikken ved valget i 2009, vært engasjert som prosjektleder for ny fornybar energi i Norsk Industri.

– Jeg har hatt en flott tid i Norsk Industri og takker alle for samarbeidet. Det er ikke med lett hjerte jeg forlater et spennende fagfelt og mange hyggelige kolleger, men jeg ser det som en interessant utfordring å få lede en kompleks organisasjon som Norsk Luftambulanse. Det er børs og katedral, folkebevegelse og det ypperste av profesjonalitet, kjeledress og drakt i en og sammeD organisasjon, sier Åslaug Haga.

Hun legger til at Norsk Luftambulanse, med sitt hovedkontor i Drøbak, vil spare henne for daglige togreiser til Oslo. – Men det viktigste er likevel at jeg ser fram til å være del av et team som skal bidra til at folk føler trygget for at alt som kan bli gjort blir gjort hvis man utsettes for akutt sykdom eller blir skadet, sier hun.

Åslaug Haga overtar for Steinar Sørli, som blir ny generalsekretær i Nito.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.