ARBEIDSLIV

Gründere på frierferd

27. nov. 2000 - 06:03

15 gründere var evaluert og plukket ut blant 40 innsendte bidrag til Investor Forum 2000. På ti nøye avmålte minutter fikk de selge ideen sin og ta i mot spørsmål fra investorene. De heldigste fanget så stor interesse at de fikk møte representanter for potensielle finansieringskilder. Kapitalbehovene i selskapene varierte opp mot ti millioner kroner.

– Det er spennende å få presentere seg foran så mange på én gang. For oss er det viktig å få folk til å tro på det vi holder på med, utveksle erfaringer og knytte kontakter. Dette er effektiv utnyttelse av investorenes tid, kommenterte Niels Erik Andersen, administrerende direktør i Repant AS. Firemannsbedriften er i testfasen av egenutviklede returautomater for plastflasker og annen emballasje.

Bak Investor Forum 2000 står foreningen Update. Foreningen skal bidra til innovasjon og nettverksbygging gjennom blant annet temamøter, investorforum og en kompetansebase.

– Målet er å være en inspirerende møteplass for entreprenører, investorer, rådgivere og andre som er involvert i gründervirksomhet, sier initiativtaker og styreleder Thor Rieber-Mohn. Update har 180 medlemmer.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.