INDUSTRI

Gründerbedrift har utviklet smart vindusspylerautomat

Vendanor lanserer nå teknologiske automater for salg av vindusspylervæske. Det er en videreutvikling av produktporteføljen som så langt består av automater for salg og bytte av gassbeholdere.

Disse fire har hatt en sentral rolle i forbindelse med utviklingen av den nye vindusspylerautomaten til Stryn-bedriften Vendanor. Fra venstre: daglig leder Harold Wieldraaijer, maskiningeniør Ard Mikal Kleppe, programvareingeniør Vidar Heltne og teknologisjef Ralf Bjarne Taraldset.
Disse fire har hatt en sentral rolle i forbindelse med utviklingen av den nye vindusspylerautomaten til Stryn-bedriften Vendanor. Fra venstre: daglig leder Harold Wieldraaijer, maskiningeniør Ard Mikal Kleppe, programvareingeniør Vidar Heltne og teknologisjef Ralf Bjarne Taraldset. Foto: Jørn-Arne Tomasgard

Da vi besøkte bedriften i Stryn i slutten av oktober, fikk vi demonstrert en av tre pilotautomater for vindusspylervæske som så langt er å finne i markedet. Automaten står ved Esso-stasjonen i Stryn, noen hundre meter bortenfor produksjonslokalene til Vendanor på industriområdet Vikaleirane ved innkjøringen til sentrum fra vest. De to andre er plassert i Bamble i Telemark og Søreidgrend i Bergen. Dette kan fort bli en oppfinnelse mange bileiere stifter kjennskap til, for daglig leder Harold Wieldraaijer sier det er stort trykk i markedet av kunder som ønsker å ta automatene i bruk.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.