ARBEIDSLIV

Gratis evnetest

ARKIVFOTO:
ARKIVFOTO: Bilde: Espen Leirset

Testen er beregnet på alle som arbeider innen industrisektoren, men den er åpen for hvem som helst.

Best av alt - den er foreløpig gratis.

Testen er utabreidet for å sjekke ansattes verbale og numeriske resonneringsevner - det vil si evne til å oppfatte meninger fra skriftlig materiale samt tall og tabeller.

I første omgang er det evnetest for dem som arbeider på høyere nivå innenfor industrisektoren.

Referansesvar

Det er cut-e og karrierelink.no som tilbyr evnetestene gratis. Grunnen er at cut-e ønsker å utvide referansegruppen fremtidige kandidater skal sammenlignes med.

Numerisk resonnering spiller en vesentlig rolle for å lykkes i de fleste stillinger på høyere nivå. Selv om et behagelig vesen og gode samarbeidsevner er et pluss, holder det ikke dersom det viser seg at resonneringsevnen ikke holder mål.

Skolekarakter ikke nok

Det er godt dokumentert at evnenivå spiller en avgjørende rolle for i hvilken grad en arbeidstager er i stand til å løse arbeidsoppgavene sine raskt og effektivt, samt lære mer og utvikle seg i stillingen.

- Karakterer og utdanningslengde sier mye mindre om dette enn mange tror, sier Rudi Myrvang, psykolog og daglig leder i cut-e norge as i en pressemelding.

Ord og tall

Testene som gjøres tilgjengelige i denne omgang, består av en verbal og numerisk evnetest med setting fra industrisektoren.

I begge tester settes resonneringsevnene dine på prøve. I den verbale testen skal du raskt sette deg inn i skriftlig informasjon, mens du i den numeriske får presentert informasjon i form av tabeller og diagrammer.

Ta evnetesten her .

Stresstest

Er du stressa? Da kan du prøve våre to stresstester her .

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.