MOBIL

Gratis Dropbox-plass med HTC

HTC-brukere får 3 GB ekstra lagringsplass på Dropbox.

Marius ValleMarius ValleJournalist
22. sep. 2011 - 16:32

HTC og Dropbox har inngått en avtale som innebærer at telefoneierne får til sammen 5 GB lagringsplass i skytjenesten Dropbox, skriver Pocket-Lint.com.

Dropbox er enkelt forklart en tjeneste som lar deg lagre filer på en tjener på internett, slik at du har tilgang til disse fra mobil og PC. Dermed slipper du å flytte filer mellom enhetene dine, siden de er tilgjengelig via Dropbox.

Dropbox-programvaren gjør det mulig å for eksempel laste opp filer som bilder og vedlegg automatisk til Dropbox. Samtidig får du tilgang til alle filene du har lagret med Dropbox på PC-en på mobilen.

LES MER: Slik er Dropbox til mobilen

Fra før av tilbyr Dropbox 2 GB gratis lagringsplass til alle. Eiere av telefoner med HTCs menysystem Sense 3.5 vil få 3 GB ekstra. Foreløpig er det bare lansert to telefoner med Sense 3.5. Disse er Rhyme og Sensation XE. Foreløpig er det ikke kjent hvorvidt eldre telefoner vil få tilgang til den utvidede kapasiteten.

Lignende tjenester tilbys for øvrig på Windows Phone og iPhone med henholdsvis Skydrive og iCloud. Det finnes også andre lignende tjenester til Android-telefoner, som SugarSync.

Kilde: Pocket-Lint.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.