NATURVITENSKAP

Googler på Miers og Biel

Jesica Biel - nest mest ettersøkt på Google.
Jesica Biel - nest mest ettersøkt på Google.

Hvem er hun, lurer nok mange på. De færreste nordmenn har tatstet navnet inn på Google.

Men i USA er interessen på topp. Harriet Miers er på vei inn i USAs høyesterett og debatten raser i USA om hun er liberal eller konservativ, for eller imot abort.

Ukestopp

Verdens mest brukte søkemotor lager lister hver uke over de mest søkte ordene, og Ms Miers toppet lista for uke 36.

Nest etter Miers-søk, var nysgjerrigheten på Jessica Biel stor.

Hun er født 3. mars 1982 i byen Ely i Minnesota, USA.

Why?

Men hvorfor skal Google-brukerne søke for å finne stoff om henne?

I Norge har hun ennå ikke skaffets seg så veldig stor tilhengerskare, selv om hun figurerer på rollelista på filmer som:

Elizabethtown (2005),Stealth (2005), Blade: Trinity (2004), Cellular (2004), It's a Digital World (2004), The Texas Chainsaw Massacre (2003), The Rules of Attraction (2002), Summer Catch (2001).

Tell me!

For tida spiller hun inn filmen The Illusionist og er med i en film med tittel London, som ennå ikke er ute på kinoer.Fortsatt virker det snodig for oss nordboere at hun befinner seg på topp i Google-søk.

Men det er inntil vi finner ut at Esquire Magazine utroper Jessica Biel til å være verdens mest sexy nålevende kvinne. Vel, det forklarer jo en del. Egen fanside har hun også fått.

Ung, pen og suksessrik

Golferen Michelle Wie er nummer tre på listen. Om det er fordui hun skal bli proff, eller om det er hennes gode sving som får golfere og ander i tusentall til å søke henne opp via Google, skal være usagt, men pen er hun ihvertfall .

De tolv neste topp søkeordene på Gooogle er: ramadan, katie holmes, lindsay lohan vanity fair, battlefield 2, rosh hashanah, bird flu, taylor behl, jessica simpson, python alligator, alice kim cage, wallace and gromit og til slutt delphi.

Ingen norske søkeord nådde opp...

Du kan få vite mer om hva folk bruker Google til ved å sjekke denne sida .

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.