MOBIL

Google Nexus 3 med superskjerm?

Ting kan tyde på at LG skal lage neste Nexus-telefon for Google, og at skjermen blir noe av det drøyeste vi har sett.

Marius ValleMarius ValleJournalist
19. mai 2011 - 11:56

Hva sier du til en Google Nexus 3 med firekjerners prosessor, fire tommers skjerm med 720 x 1280 pikslers oppløsning og Android Ice Cream Sandwich?

Som oss tenker du kanskje at dette høres ut som sprøyt, men bloggen Androidandme.com, som er nærmest besatt av Nexus 3, har pløyd igjennom indisiene og kommet opp med en teori.

Superskjerm

Det dukket nemlig nylig opp en produktbeskrivelse som avslører en telefon som heter LG P930. Denne skal ha en skjermoppløsning på 720 x 1280 piksler og kjøre Android. Oppløsningen tyder kanskje mest på at det her er snakk om en tablet, men LGs smarttelefoner har modellnummer som begynner på P, som P990 og P920. Deres tablet Optimus Pad har modellnummer V900.

Toshiba viste denne uken frem en mobilskjerm på fire tommer, med oppløsningen 720 x 1280 piksler. De bekreftet også at den kommer i produksjon i år. Dette kan tyde på at LG har gått til Toshiba for å kjøpe skjermen.

Vi snakker altså om en real superskjerm som setter alle nåværende mobilskjermer i skammekroken når det kommer til oppløsning.

Tegra 3

Bloggen har også skrevet om Nvidia som hinter til at Tegra 3 skal stå i Nexus 3. Tegra 3 får fire prosessorkjerner, 12-kjerners grafikkbrikke og støtter skjermoppløsninger på inntil 2560 x 1600 piksler.

Bloggen hevder også å ha gode kilder på at det er LG som skal lage den neste Nexus-telefonen, som skal komme i salg til jul.

Alt dette er selvsagt i aller høyeste grad spekulasjoner, og vi tar dem med en spade salt.

Men hvor tøft hadde det ikke vært med en slik supertelefon?

Kilder: Androidandme.com, Unwiredview.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.