MOBIL

Google er misfornøyd med Android-brukerne

Android-brukerne kjøper ikke nok apps.

Marius ValleMarius ValleJournalist
26. jan. 2011 - 16:00

Google er ikke fornøyde med salgstallene i Android Market. Brukerne kjøper enkelt og greit ikke mange nok apps. Dette kom frem under Inside Social Apps-konferansen i San Francisco.

Googles sjef for Android-plattformen Eric Chu, sa at Google ikke er fornøyde med antallet apps som lastes ned, og at de ser på flere måter de kan forbedre salget, skriver SFgate.com.

Anbefaling etter bruk

Blant tiltakene som ble nevnt var bedre anbefalinger basert på faktisk bruk av apps. Det kan for eksempel bety at appene som ligger på topplisten over de mest populære appene i Android Market ligger der fordi de er mest brukt, og ikke nødvendigvis lastet flest ganger ned.

Google jobber også med muligheten for at du skal kunne betale for apps gjennom telefonregningen din. Per i dag er det kun Nokia som tilbyr dette, gjennom sin Ovi Store.

Kjøp i app

Google skal også tilby mulighet for å kjøpe i selve appen. Det vil si at du for eksempel laster ned en prøveversjon og deretter får mulighet til å betale for å låse opp hele programmet. Dette skal komme på plass i løpet av dette kvartalet, altså innen utgangen av mars.

Chu sa ifølge Techcrunch.com at de aller fleste Android-telefoner vil støtte kjøp i app.

Kilder: SFgate.com, Techcrunch.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.