ARKIVNYHETER

Goodtech Products utvider sitt program på sensorer

Anders J. Steensen
1. sep. 2011 - 13:51

Goodtech Products satser mot å bli en totalleverandør innenfor automasjon. Derfor har de valgt å satse sterkt på Allen-Bradley sitt utvidede sensor program. Det har kommet en rekke spennende nyheter på induktive givere som styrker selskapets posijon i et stadig mer utfordrende marked.

Allen-Bradley tilbyr induktive givere for de aller fleste bruksområder, alt fra standard produkter til nisjeprodukter. Goodtech kan tilby produkter i en rekke utførelser, alt fra plast, nikkelmessing, rustfrie og spesialvarianter med EMC beskyttelse. Sensorene kan leveres i en rekke tetthetsgrader, IP67, IP68, IP69K og 1200PSI Washdown. Det kan tilbys induktive givere med føleavstand opp til 70mm, og 20mm på M18. Allen-Bradley har lagt spesiell fokus på enkelte industriapplikasjoner og har kommet frem med en egen serie produkter spesielt egnet for næringsmiddel og farmasøytisk industri.

Goodtech Products øker sitt lager på induktive givere og kan tilby alt tilleggsutstyr som kabler, sentraler, braketter osv. Ut over dette har Goodtech et stort utvalg av andre typer sensorer.Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.