NYHETSBREV

Goodtech-kontrakt til Karmøy

Goodtech Projects & Services har vunnet en kontrakt med GE Power for levering av elektro-, instrument- og automatiseringssystemer til renseanlegget som GE Power skal levere til Hydros planlagte teknologipilot på Karmøy.

Elektrolyseceller hos Hydro Aluminium, Karmøy. Det er til sammen 288 celler i fabrikken. Eldre styringssystem fra 1982 ble skiftet ut med moderne pls-anlegg i 2014 – 2015, levert av Goodtech Projects & Services. Nå kommer en helt ny linje i tillegg.
Elektrolyseceller hos Hydro Aluminium, Karmøy. Det er til sammen 288 celler i fabrikken. Eldre styringssystem fra 1982 ble skiftet ut med moderne pls-anlegg i 2014 – 2015, levert av Goodtech Projects & Services. Nå kommer en helt ny linje i tillegg. Bilde: Hydro
13. jan. 2016 - 06:56
Vis mer

Goodtech Projects & Services har vunnet en kontrakt med GE Power for levering av elektro-, instrument- og automatiseringssystemer til renseanlegget som GE Power skal levere til Hydros planlagte teknologipilot på Karmøy, skriver selskapet i en pressemelding.

Verdens reneste

Teknologipiloten som Hydro ønsker å bygge på Karmøy skal bli verdens mest klima- og energieffektive produksjonslinje for aluminium, se faktaboks.

Les også: Setter verdensrekord med nytt styringssystem

Fornøyd

– Vi er meget fornøyde og stolte over at GE Power har gitt oss denne tilliten og valgt oss som leverandør. Kontraktstildelingen viser Goodtechs evne og kompetanse til å ta totalansvar for komplekse elektro-, instrument- og automatiseringsleveranser, sier Magne Reierson, daglig leder i Goodtech Projects & Services AS.

Prosjektet startes umiddelbart og vil sluttføres høsten 2017.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.