NYHETSBREV

Goodtech Environment oppgraderer renseanlegg

Leverer en ny serie med kapasiteter fra 5 til 700 personekvivalenter

Biovac renseanlegg
Biovac renseanlegg Bilde: Goodtech
2. nov. 2015 - 22:32

Goodtech Environment eier varemerket Biovac og er markedsleder på levering av renseanlegg med ansvar for over halvparten av aktive anlegg i Norge, skriver selskapet i en pressemelding.

10 år uten utvikling

Dagens produktsortiment har ikke hatt behov for store endringer de siste 10 årene. Nå lanserer imidlertid selskapet en ny og oppgradert serie med kapasitet fra 5 til 700 personekvivalenter, Pe. En standard husholdning tilsvarer 5 Pe.

Les: Kinesere har kjøpt Goodtech Environment

Service- og monteringsvennlig

For de minste anleggene med kapasitet 5–15 Pe tilbyr Goodtech nå design som skal være mer service- og monteringsvennlig. Det får også utvidet slamlagringskapasitet men beholder den originale Biovac renseteknologien. De minste anleggene utvider totalvolumet med over 25 prosent. Dette skal gi en renseprosess som kan gå over lengre tid. Anleggene har videre en meget god tilgang for slamtømming, noe som reduserer feilkilder og sikrer gode driftsforhold.

Norskprodusert

Tankene er produsert i Norge og alle innvendige komponenter og prosesstyring utvikles av egen produkt og utviklingsavdeling og produserer i egne lokaler på Frogner. Dette sikrer renseresultat godt innenfor myndighetskrav og en anleggskvalitet som er tilpasset vårt Nordiske klima.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.