ARKIVNYHETER

Godt rustet med ny eier

Knut StrømKnut Strøm
4. mars 2003 - 08:02

Etter at VA Tech Hydro kjøpte 51 prosent av Møller Energi i 2001 og resten ved overgangen til 2003, er firmanavnet nå blitt VA Tech Hydro AS. Firmaet har også en avdeling i Sverige.

- Selv om Møller Energi-navnet kommer til å henge ved oss en stund fremover, føler vi oss mer og mer bekvemme med det nye navnet, sier Pål Treppan, som leder teknisk avdeling.

- I Norge er vi markedsleder på vannveier og en av landets to ledende turbinleverandører. De lokale produktene sammen med produkter fra de andre selskapene gir et komplett produktspekter.Vår strategi er å forsterke vår posisjon som totalleverandør i Norge og Sverige ytterligere.

Som en følge av eierskiftet har det vært naturlig å utvide produktområdet til også å gjelde generator og kontrollanlegg. Treppan tror at utviklingen går videre i retning av å levere nøkkelferdige anlegg både i forbindelse med nye vannkraftanlegg, rehabiliteringer og mindre serviceoppdrag.

- I et slikt perspektiv er vi godt rustet med vårt flerfaglige ingeniørmiljø og vårt komplette produktspekter. Generatorer og kontrollanlegg er et relativt nytt område for bedriften på Jevnaker, men ikke for våre nye medarbeidere innen disse fagområdene, hevder Pål Treppan.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.