NYHETER

Godt nytt reiseår!

Jarle Skoglund
4. jan. 2006 - 10:18

Mange internasjonale arrangementer står på kalenderen også i år. Men vi starter allikevel med vår hjemlige bransjeutstilling på Hellerudsletta utenfor Oslo, Vei & Anlegg. Årets arrangement går av stabelen 10.-14. mai, og her vil vår hjemlige maskin- og utstyrsbransje i høygir benytte mulighetene til å vise seg fram for publikum. Også i år vil Vegdagen bli arrangert, et dagsseminar med fokus på entreprenørenes muligheter og utfordringer som framtidige vegbyggere. Se mer på www.mgf.no

For deg som steller med brøyting og vintervedlikehold, vil vi anbefale PIARCs store vinterkongress, som foregår i Torino i Italia i dagene 27.-30. mars i år. Dette er er stort, internasjonalt arrangement med folk fra alle verdens land som er i befatning med snø. I tillegg til faglige seminarer hvor flere norske innledere skal i ilden, er det også en stor utstilling av spesialutstyr for vintervedlikehold. Avslutningsvis arrangeres det flere utflukter, hvor man i praksis reiser ut og ser på prodsjekter med faglig relevanse. Dessuten får du anledning til å se nærmere på OL-byen Torino, kort tid etter at arrangementet er over. Mer på www.aipcr2006.it.

Vårens store høydepunkt kan du for eksempel ta i Paris. Den store maskinutstillingen Intermat foregår 24.-29. april, hvor du kan se all verdens produsenter av maskiner og utstyr samlet på ett brett. I tillegg til rundt 150 000 kvadratmeter utstillingsplass innvendig, er demo-området utvidet og større enn noen gang. Utstillingen samler nærmere 200 000 besøkende, og for deg om har tenkt å ta turen kan den kinesiske samlepaviljongen være verdt en titt. Her får man virkelig inntrykk av hva Kina er blitt og vil være som produsentland av maskiner i tiden som kommer. Intermat er messa hvor det virkelig passer å ta med kona eller kjæresten. Ingenting er som å flanere langs Parisgatene en sen vårkveld! Mer om utstillingen på www.intermat.fr

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Om du heller har lyst på en tur til Amsterdam, så har du mulighet til også det i april. Utstillingen Intertraffic 2006 på Rai utstillingssenter går av stabelen 4.-7 april. Dette er mekka for alle som er interessert i skilt og trafikkstyringssystemer av alle kategorier. Utstillingen har befestet seg som den viktigste i sitt slag, og mange trafikkplanleggere fra Norge pleier å ta turen dit. Du kan finne ut mer på www.intertraffic.com.

Og dette var bare litt av mulighetene i løpet av våren. I tillegg finnes det mange muligheter utover hele høsten, dersom du har en frei arbeidsgiver og stort reisebudsjett. Se ellers våre bettsider www.vareveger.no/vegkalenderen, som oppdateres hele tiden med norske og internasjonale arrangementer.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.