NYHETSBREV

Gode tall for Datarespons

Driftsinntektene endte på 849 millioner kroner for Datarespons i 2014. Dette ga et driftsresultat på 54.5 millioner.

Datarespons og CEO Kenneth Ragnvaldsen kan glede seg over god vekst i 2014 og lyse utsikter for 2015.
Datarespons og CEO Kenneth Ragnvaldsen kan glede seg over god vekst i 2014 og lyse utsikter for 2015.
30. jan. 2015 - 07:00

Omsetningen økte med seks prosent fra 2013 mens driftsresultatet endte på 54.5 millioner mot 46.5 millioner året før. Ordreinngangen ved utgangen av 2014 var 945 millioner, opp fra 819 millioner ved forrige årsskifte. Datarespons markerte nyttår med en ordreserve på 723 millioner kroner mot 626 et år tidligere.Utbytte på 1 krone

– Data Respons har fokusert på sin kjernevirksomhet og blitt en mer kostnadseffektiv organisasjon, noe som har resultert i fem år på rad med forbedret lønnsomhet. I fjerde kvartal hadde selskapet driftsmargin på åtte prosent, hvor også services oppnådde den langsiktige målsetningen om en driftsmargin på ti prosent. Selskapet hadde også en sterk kontantstrøm fra drift gjennom hele året. På bakgrunn av dette foreslår styret å videreføre 1 krone i utbytte per aksje også for 2014, noe som gjør at Data Respons har et av de beste utbyttenivåene på Oslo Børs, sier Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Datarespons.

Les om: Vokser i Tyskland

 

Rekordhøy ordreinngang

I en pressemelding skriver selskapet at hovedfokus har vært nøkkelsmarkedene gjennom de senere årene. Det er inngått betydelige kontrakter innen medisinsk utstyr, maritin sektor, telekom og industri.

– Det er spesielt hyggelig at vi har fått større og mer betydelige kunder internasjonalt i løpet av året som har gått, sier Ragnvaldsen. Han legger til at selskapet nå har et godt utgangspunkt for videre god utvikling i 2015.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.