NYHETSBREV

Global håndbok lanseres i Norge

Rittal informerer om det meste

Håndbok fra Rittal
Håndbok fra Rittal Bilde: Rittal
7. aug. 2014 - 07:00

Tyve språk, 744 sider og et opplag på 220 000 eksemplarer – det er tallene som beskriver den nye håndboken fra Rittal, Håndbok 34. Den ble lansert i Norge i løpet av Eliaden.

Men håndboken er mer enn statistikk. Det er et komplett oppslagsverk for de systemer som blant annet el, automatisering og IT bransjen over hele verden drar nytte av.

Med håndboken får du en rask og effektiv informasjon om våre komplette systemer, plattformer og tilbehør.

Les om: Rittal lanserer en bok om kjøleteknikk

Håndboken er vanligvis ettertraktet fordi den gir en god oversikt over de ulike alternativene som finnes, for å bygge for eksempel et styreskap eller IT-infrastruktur.

Gjennom tydelig navigering med en praktisk tommelindeks kan brukerne raskt og enkelt finne hensiktsmessige løsninger innenfor ulike kategorier av kapslinger, strømfordeling, klimatisering, IT-infrastruktur samt programvare og service. Nyttige kryssreferanser veileder brukeren til riktig tilbehør og alternative produkter.

Les om: Slipper IEC61439-håndbok for strømfordeling i automatiseringsskap

Mer detaljert produktinformasjon og support slik som aktuelle 3D CAD modeller, verdensomspennende godkjenninger, omfattende anbudsdokumentasjon, komplett montasjeinstruksjoner, produktspesifikke samsvarserklæringer samt konfiguratorer og planleggingsverktøy er tilgjengelige på rittal.no.

.Håndbok fra Rittal Rittal

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.