ARBEIDSLIV

Glad vinner fra Rana

3. apr. 2001 - 07:33

Sperstad arbeider ved Teknisk- medisinsk avdeling på sykehuset i Mo i Rana.

Oppgavene består både av vedlikehold av livsnødvendig utstyr og akutte reparasjoner.

– Systematisk vedlikehold viser seg å være langt mer lønnsomt. Vi har blitt bedre siden jeg begynte for syv-åtte år siden, sier Sperstad, sier hun i all beskjedenhet.

Hun ble svært glad for å vinne CD-brenneren, men har fått et problem:

– Jeg har ikke datamaskin hjemme, så dette blir dyrt for meg, sier hun. Men raskt føyer hun til: – Kanskje det er noen som vil sponse en datamaskin på meg?

Sperstad er utdannet automatiseringsingeniør fra NKI i 1986 og blar igjennom Teknisk Ukeblad hver uke. Hun vedgår at hun ikke er noen flittig leser av TU, verken på nett eller papir. Men konkurranser trigger henne.

– Jeg bare må være med i konkurranser, nesten uansett premie. Selv om jeg ikke trengte en CD-brenner, deltok jeg. Det er ikke aktuelt å selge premien. Da er jeg redd jeg selger vinnerlykken, sier hun.

Sperstad kommer til å delta i den nye konkurransen på tekblad.no. Vinner hun igjen, får hun enda en god grunn til å kjøpe seg PC. Premien er et web-kamera fra Logitech. Kameraet kan også brukes frakoblet datamaskinen til å ta digitale stillbilder som så kan lastes ned på PC-en for videre behandling.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.