Gjenvalg over hele rekka i NVTF

Hele styret tok gjenvalg da styret i Norsk Veg- og Trafikkfaglig forening hadde generalforsamling i går.

Nøkkelpersoner bak driften av morsk Veg- og Trafikkfaglig forening. Stående bak leder Helge Jensen, styremedlem Lars Ødegaard og foran sekretariatsleder fra Tekna, Øystein Olsen.
Nøkkelpersoner bak driften av morsk Veg- og Trafikkfaglig forening. Stående bak leder Helge Jensen, styremedlem Lars Ødegaard og foran sekretariatsleder fra Tekna, Øystein Olsen. Foto: Jarle Skoglund
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
26. apr. 2019 - 13:48

Det betyr at Helge Jensen, som inntil nylig arbeidet i Bymiljøetaten i Oslo kommune og som nå er blitt pensjonist, fortsetter som leder for foreningen en periode til. Med seg i styret har han Liv Nordbye fra Statens vegvesen, Thomas Potter fra Norconsult, Lars Ødegaard, Rambøll Norge og Tanja Loftsgarden, Statens vegvesen.

Foreningen er en faglig arena for ansatte innenfor veg- og trafikkmiljøene, og mye av aktiviteten er knyttet rundt lokalavdelingene på Østlandet, i Midt-Norge og i Hordaland. Her arrangeres det faglige møter med aktuelle temaer innen veg- og trafikk, ofte i form av ettermiddagsmøter med tilhørende mat og drikke.

Tilsammen var det arrangert 15 slike fagmøter i løpet av fjoråret, og foreningen som teller rundt 600 medlemmer har ambisjoner om å øke tallet på slike faglige møtesteder.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.