MASKINER & UTSTYR

Gir seg etter 25 år som sjef for Pipelife

Men Kjell Larsen skal fortsette å arbeide med utviklingsprosjekter for landets ledende rørprodusent.

Kjell Larsen går av som administrerende direktør i Pipelife.
Kjell Larsen går av som administrerende direktør i Pipelife. Foto: Pipelife
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
20. aug. 2019 - 12:40

Larsen informerte før helgen de ansatte hos rørsystemprodusenten med produksjon i Surnadal, Stathelle og Ringebu om at det blir endringer i ledelsen hos Pipelife Norge AS. Larsen forbereder nå sin avgang, 40 år etter at han begynte i selskapet og mer enn to tiår som øverste leder ved hovedkontoret i Surnadal

– Virksomheten vår går bra. Vi jobber godt med store og vellykkede endringer som øker konkurransekraften vår og ruster oss for å møte den digitale fremtiden. Etter 50 år med aktivitet i Surnadal starter Pipelife nå på et nytt kapittel. Da kjennes det riktig å slippe til nye krefter i direktørstolen, sier Kjell Larsen.

Skal jobbe med utvikling

Larsen kaster imidlertid ikke inn håndkleet. Når han rundt nyttår 2020 går av som administrerende direktør, begynner han samtidig i en ny stilling der han skal arbeide med utviklingsprosjekter i selskapet.

– Jeg brenner fortsatt for det virksomheten vår står for. Endringene og mulighetene, i en viktig og spennende bransje, har aldri vært større. Innovasjon og utvikling har vært det styrende for meg gjennom hele min periode i Pipelife. Det er bare gjennom konstant utvikling at vi sikrer arbeidsplassene i lokalsamfunnene våre. Derfor gleder jeg meg til å konsentrere meg fullt og helt om de utviklingsprosjektene vi nå er i gang med, sier Larsen.

I høst fyller Pipelife 50 år. Selskapet har rundt 300 ansatte, og er med en omsetning på godt over en milliard kroner den største produsenten av rørsystemer i Norge.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.