MOBIL

Gingerbread ute til Desire

Nå kan du installere Gingerbread på HTC Desire.

Marius ValleMarius ValleJournalist
1. aug. 2011 - 14:23

Etter mye om og men ble det klart at HTC Desire får Android 2.3 Gingerbread. Oppdateringen skulle ifølge HTC komme i løpet av juli, og nå ligger den klar på HTCs nettsider.

LES OGSÅ: Dette er nytt i Android 2.3 Gingerbread

I motsetning til andre oppdateringer må denne lastes inn på telefonen via PC. Du må først laste ned oppdateringen fra HTCs nettsider, og deretter koble telefonen til PC-en for å oppdatere.

- Kun for eksperter

Videre er ikke oppdateringen ifølge HTC egnet for folk flest, da de kun anbefaler den til "ekspertbrukere". HTC beskriver oppdateringen som noe for deg som "vil oppleve Android 2.3", og tar en rekke forbehold (bilde til høyre). 

Mange programmer på telefonen skal ha blitt fjernet på grunn av lite minne. Videre vil oppdateringen fjerne alt fra telefonen din, så du må passe på å ta en fullstendig backup før du eventuelt installerer den. Blant annet vil bakgrunnsbildene, Facebook-appen og andre ikke-navngitte apps fjernes.

Alle varianter av telefonen er ikke kompatible med oppdateringen, inkludert tyske, amerikanske, koreanske og japanske utgaver. Forsøker du å oppdatere disse kan du risikere at MMS og SMS ikke lenger fungerer.

Offisiell

Så skulle en kanskje tro at dette var en tidlig utgave for testbrukere, men ifølge HTCs nettsider er dette den offisielle Gingerbread-oppdateringen. Den vil ikke bli tilgjengelig som oppdatering over lufta (FOTA).

Oppdateringen er på 161 MB, og hentes fra developer.htc.com.

Vi har dessverre ingen Desire å teste ut oppdateringen på, men vi setter pris på tilbakemeldigner om endringene i kommentarfeltet under.

Kilde: developer.htc.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.