ARKIVNYHETER

Giertsen blir forhandler for Aluway tunnelhvelv

21. nov. 2011 - 14:03

Selskapene skal benytte Fjellsprengningskonferansen i Oslo den 24. november til å signere en forhandleravtale for tunnelproduktene.

Giertsen Tunnel AS har savnet denne type produkter i sitt produktspekter og ser derfor med spenning frem til relansering av produktene i underjordsmarkedet i Norge og Norden. Det Uisolerte platehvelvet brukes i mange typer bergrom og Aluway Isolert platehvelv er typegodkjent for bruk i alle veitunnelklasser. Aluway leveres med isolasjonstykkelse tilpasset lokal frostmengde.

- Giertsen Tunnel AS fortsetter med dette sin satsing på å bli ledende på innredning av bergrom og tunneler, sier Hans-Egil Larsen, administrerende direktør for Giertsen Tunnel AS.

- Vi ser meget positivt på denne forhandleravtalen, og har stor tro på økt omsetning for disse produktene med signering av denne avtalen. Dette vil også bidra til aktivitetene ved vårt anlegg i Vik i Sogn, bemerker Jørn Reite, markedssjef for Vik Ørsta AS.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.