T2

Get brer seg nordover

Tromsøværingene er blant de som nå får tilgang til kabel-tv fra Get. Fra venstre daglig leder Kjell Arne Mikalsen i 3net, administrerende direktør Gunnar Evensen i Get, administrerende direktør Jacob N. Jacobsen i Trollfjord og administrerende direktør Trond Arne Kongsli i Pronea.
Tromsøværingene er blant de som nå får tilgang til kabel-tv fra Get. Fra venstre daglig leder Kjell Arne Mikalsen i 3net, administrerende direktør Gunnar Evensen i Get, administrerende direktør Jacob N. Jacobsen i Trollfjord og administrerende direktør Trond Arne Kongsli i Pronea. Bilde: Pronea
Stein Jarle Olsen
10. juni 2009 - 15:54

Get er allerede en av de største kabel-tv-leverandørene i Norge, men har foreløpig kun vært tilgjengelig i sør-Norge. Inntil nå.

Nasjonal aktør

Get inngår nemlig et samarbeid med Proneas Bynett, Nord-Troms Kraftlags 3net og Trollfjord Bredbånd.

Alle disse selskapenes kunder vil nå få tilbud om TV-løsning fra Get.

– Nord-Norge er et spennende marked som vi ikke har hatt mulighet til å dekke før. Gjennom samarbeidet med Pronea, Trollfjord Bredbånd og 3net får vi endelig muligheten til å komme nordover, og vi har en god plattform for videre satsing i nord. Vi skal være en nasjonal aktør, og er nå tilstede fra Vest-Agder i sør til Finnmark i nord, sier administrerende direktør Gunnar Evensen i Get i en pressemelding.

Million seere

Over 1 million ser allerede på kabel-TV levert av Get, som leverer over 130 kanaler, i tillegg til PVR-boks og videoleie.

– Get har et godt produkt og en nasjonalt kjent merkevare. Gjennom dette samarbeidet får våre kunder Norges beste TV-tilbud, og vi har fått en solid og nasjonal aktør med på laget, sier adm. direktør Trond Arne Kongsli i Pronea

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.