NYHETSBREV

Gasskromatograf med forenklet vedlikehold

Enkelt brukerprogram reduserer behovet for spesialisert opplæring

13. nov. 2014 - 07:00

Danalyzer 370XA fra Emerson Process Management skal gi pålitelige og nøyaktige målinger, kreve minimalt vedlikehold som også er forenklet vedlikehold.

Danalyzer 370XA er designet spesielt med tanke på online målinger av naturgass i typiske applikasjoner som fiskalmåling, kraftproduksjon og drivstoff / luft ratio kontroll. GC’en utfører en C6+ analyse på lik linje med de velkjente Daniel GC’ene – i en mindre og forenklet utgave.

Mobil modul

Ifølge en pressemelding fra Emerson vil både nye og erfarne brukere sette pris på de siste fremskrittene innen teknologi, forbedret diagnostikk og det lokalbetjente displayet (LOI) som kommer som standard. En fordel med Danalyzer 370XA skal også være den vedlikeholdsvennlige modulen (Maintainable Module ™), som inkorporerer alle de analytiske komponentene i en lett flyttbar modul. Denne vedlikeholdsmodulen kan enkelt erstattes i feltet på omtrent to timer (inkludert oppvarming og ”purging”).

Utskiftet modul kan så kostnadseffektivt vedlikeholdes av enten bruker eller Emerson. Enkelt brukerprogram via fullfargeskjerm reduserer behovet for spesialisert opplæring ved å gi en steg for steg beskrivelse for typiske operasjoner som må gjøres. Eksempler på dette vil være bytte av kalibreringsgass, automatisk justering av ventiltider og modulbytte. GC’en kan monteres på vegg, rør eller gulv.

Les også: Endress+Hauser gir gass på analyse

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.