IT

Går utenlands med FoU

ØDELEGGENDE: Stadig flere opplever å få datamaskinen infisert av virus og annen digital styggedom. Å få blokkert maskinen med datavirus kan være en meget frustrerende og fortvilt situasjon.
ØDELEGGENDE: Stadig flere opplever å få datamaskinen infisert av virus og annen digital styggedom. Å få blokkert maskinen med datavirus kan være en meget frustrerende og fortvilt situasjon. Bilde: Colourbox
Trond Heggelund
25. sep. 2007 - 09:14

Norman utvider virksomheten med et nytt kontor for forskning og utvikling i Chandigarh i India.

Området ligger 25 mil nord for New Delhi, og er et av de nye sentra i India for utvikling av informasjonsteknologi.

Chandigarh har flere anerkjente universiteter og teknologibedrifter, noe som gir gode muligheter for samarbeid og utvikling for Norman.

Stadig nye trusler

Trusselbildet er i konstant forandring, og dette gjør at markedet etterspør nye sikkerhetsløsninger. Norman mener derfor etableringen i India er derfor i tråd med selskapets vekststrategi hvor de har behov for økt tilgang på kompetanse og ressurser.

Det nye kontoret vil arbeide tett med eksisterende utviklingsavdeling på Lysaker utenfor Oslo, og vil være med på utvikling av nye innovative løsninger og vedlikehold av eksisterende sikkerhetsprodukter.

Det vil også bli etablert virusanalyse og supporttjenester der.

Rik tilgang på ressurser

- I vår søken etter kompetanse og ressurser for å gjennomføre vår vekststrategi falt valget naturlig på India og Chandigarh. Dette er et område med høy kompetanse og rik tilgang på ressurser. Vi mener etableringen og kompetansen i Chandigarh, i kombinasjon med eksisterende organisasjon, sikrer at vi også i fremtiden vil være i front på proaktive sikkerhetsløsninger, sier administrerende direktør Trygve Aasland i Norman ASA.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.