IT

Går til Telenor

FLYTTER: Administrerende direktør Kristin Skogen Lund i Aftenposten blir konserndirektør for Norden i Telenor.
FLYTTER: Administrerende direktør Kristin Skogen Lund i Aftenposten blir konserndirektør for Norden i Telenor. Bilde: Scanpix
Espen Zachariassen
30. okt. 2009 - 11:07

43-åringen forlater jobben som administrerende direktør i Aftenposten for å begynne som konserndirektør i Telenor.

Her får hun ansvar for konsernets aktiviteter i Norden, som omfatter Telenor Norge, Sverige, Danmark og Broadcast.



Fristet

– Jeg har hatt flotte år i Schibsted og forlater konsernet med et visst vemod, men ser at Telenor og telekom-industrien representerer en spennende utfordring som jeg ikke kunne si nei til, sier Kristin Skogen Lund i en pressemelding.

Telenor melder at tidspunkt for tiltredelse blir kunngjort senere. Konserndirektør Ragnar Korsæth skal fungere i nåværende stilling frem til Kristin Skogen Lund er på plass.



NHO

Ved siden av er hun visepresident i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO), og styremedlem i Aftonbladet AB Sverige og Orkla ASA.

Hun har tidligere vært kommersiell direktør i Aftenposten (2004-2007), konsernsjef i bildebyrået Scanpix Scandinavia (2003-2004), administrerende direktør og redaktør i nettportalen Scandinavia Online (1998-2003), og hun har hatt ulike lederstillinger i Unilever og Coca-Cola.

Skogen Lund er utdannet Bachelor of Arts in International Studies and Business Administration fra University of Oregon i Eugene, USA, og Master of Business Administration ved INSEAD i Fontainebleau, Frankrike.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.