IT

Går over til Mac

BYTTER:Daglig leder og markedsansvarlig, Hilde Dramdal og rektor Per Storheim ved Akademiet Privatist Drammen er godt fornøyd med byttet til Mac
BYTTER:Daglig leder og markedsansvarlig, Hilde Dramdal og rektor Per Storheim ved Akademiet Privatist Drammen er godt fornøyd med byttet til Mac Bilde: Odd Richard Valmot
25. jan. 2010 - 12:53

De seks videregående skolene i Akademiet-kjeden har bestemt seg. De skifter ut pc-ene med Mac. Totalt 2000 elever skal få hver sin Mac.

Fra 2004 var skolene først ute med å tilby elevene hver sin pc. Nå er det mange andre som har kommet etter med pc-er og mange synes at det neste trinnet er Mac.

- Da vi tilbød pc-er til elevene var vi som privatskole med på å heve standarden for den offentlige skolen også. Det har vært en stor suksess, men vi ønsker å ta skrittet videre, spesielt fordi en så stor andel av elevmassen arbeider med medie- og kommunikasjonsfag. Mange av dem jobber mye med bilder, video og lyd og da er Mac-en en meget god plattform. Dessuten har Mac-er lengre levetid enn pc-er og det påvirker økonomien, sier daglig leder og markedsansvarlig ved Akademiet Privatist Drammen, Hilde Dramdal.

Dramdal forteller at to av skolene nå også tester ut Apples serverplattform, OS X Server, for å forenkle utrullingen av så mange Mac-er samtidig.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.