BYGG

Går fra Cowi

SKIFTE:Christian Nørgaard Madsen, til venstre, forlater Cowi, og Terje Bygland Nicolaisen blir inntil videre konstituert i stillingen som konsernsjef.
SKIFTE:Christian Nørgaard Madsen, til venstre, forlater Cowi, og Terje Bygland Nicolaisen blir inntil videre konstituert i stillingen som konsernsjef. Bilde: Cowi
Joachim Seehusen
18. mai 2010 - 14:12

Christian Nørgaard Madsen går 1. juni fra stillingen som administrerende direktør i Cowi til stillingen som konserndirektør i MSS ASA (MultiSurfaceSolutions), et entreprenørfirma som leverer produkter og tjenester knyttet til eksteriør, interiør og landskapsbehandling.

Overtar

Direktør for Forretningsutvikling i Cowi Norge, Terje Bygland Nikolaisen, tar over som konstituert administrerende direktør fra 18. mai 2010.

– Det er ingen dramatikk rundt min avgang. Jeg har vært i rådgiverbransjen i 24 år, de snaut siste sju i Cowi, sier Madsen.

Ettertanke

– Om få år fyller jeg 50, og tiden er moden for ettertanke rundt siste etappe av min yrkeskarriere. Vissheten om hvor oppegående Cowi Norge er, gjorde et vanskelig valg enklere, for å si det sånn. Dessuten tror jeg det er sunt å skifte ut toppledelsen i et så stort konsern som Cowi med jevne mellomrom, la nye krefter ta over for dem som kanskje er litt for preget av historikk.

Christian Nørgaard Madsen har sittet som leder av Cowi Norge siden den norske delen av det danske selskapet ble dannet i 2003.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.