ARKIVNYHETER

Galvanisk skille for Ethernet

Ragnar Brekke
9. des. 2010 - 10:23


For galvanisk skille i Ethernet-nettverk har man med Ethernet-skilleren FL Isolator fra Phoenix Contact et kraftig apparat for industriell bruk. Kobberbundne Ethernet-deltakere beskyttes slik på en sikker måte mot potensialforskjeller og overspenning opptil 4 kV. Støysikkerheten ved industriell bruk blir betraktelig bedre ved overføringshastigheter opptil 1 Gbit/s, blir det opplyst.

Ethernet-skillerne installeres foran nettverksdeltakerne som skal beskyttes. En strømforsyningsenhet er ikke nødvendig. Varianten FL Isolator 100-RJ/SC har, ved siden av RJ45-bøssingen, en pluggbar skruklemme. Det gir en brukervennlig tilkobling ved variable kabellengder. For feltkabling på tvers av automatikkskap kan enheten brukes som patchfelt med galvanisk skille. Det utvidede temperaturområdet fra -25 °C til +75 °C og det lakkerte kretskortet gir pålitelig bruk ved aggressive omgivelsesforhold.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.