MOBIL

Galaxy S III tok fyr

En Galaxy S III-eier opplevde at telefonen plutselig gikk opp i flammer. Samsung undersøker telefonen.

I fjor var det mye oppstuss rundt iPhone 4-eksemplarer som plutselig tok fyr. En telefon tok plutselig fyr under en flytur, mens en annen angivelig selvantente mens den ladet.

Samsung kan selvsagt ikke være noe dårligere, så nå har også deres toppmodell, Galaxy S III, begynt å eksplodere.

LES OGSÅ: Test av Samsung Galaxy S III

En Galaxy S III-eier har lagt ut bilder av telefonen sin, som skal ha begynt å brenne under en biltur onsdag denne uken. Telefonen, som var plassert i en mobilholder, sto plutselig i en hvit flamme, begynte å gnistre og endte i et smell, skriver eieren i et forum.

Utbrent

Ved nærmere inspeksjon viste det seg at telefonen fortsatt virket, men den hadde ikke lenger noe signal. Plastdekselet var gjennombrent, og en plastdel på dashbordet i bilen skal også ha blitt skadet. Eieren har lagt ut en rekke bilder som viser at brannen startet i bunnen av telefonen.

Enden på visa ble at Samsung kom på døra hans med en ny telefon. De tok med seg den ødelagte telefonen, som skal undersøkes nærmere.

Dette er åpenbart en ugrei sak for Samsung, som har kommet med følgende uttalelse i lys av den brennhete saken:

"Det har den siste tiden blitt postet bilder online som viser en Samsung Galaxy S III som ser ut til å ha varmerelatert skade ved bunnen av enheten. Samsung er klar over dette temaet og vil undersøke det så snart vi mottar det spesifikke produktet. Når etterforskningen er fullført, vil vi kunne gi ytterligere detaljer om situasjonen. Vi er forpliktet til å gi våre kunder de sikreste produktene som mulig, og ser på dette med alvor."

Den uheldige Galaxy S III-eieren ønsker for øvrig ikke å la seg intervjue. 

Hvorvidt Apple vil saksøke Samsung for å ha kopiert en av deres funksjoner er foreløpig uklart.

Kilder: Samsungtomorrow.comBoards.ie

Les mer om: