MOBIL

Galaxy S III Mini lanseres i morgen

Samsung slipper løs en mindre utgave av Galaxy S III, som er krympet på mer enn én måte.

Marius ValleMarius ValleJournalist
10. okt. 2012 - 19:11

Det har gått rykter om en mini-variant av Galaxy S III en stund. Denne teleofnen skal se ut som storebror, men være langt mindre enn storebror rent fysisk.

Nå har Samsung bekreftet overfor Engadget.com at de skal lansere denne telefonen under en event i Tyskland i morgen 11. oktober. Men om du ser frem til en rå telefon i miniformat skal vi helle litt kaldt vann i årene dine.

Ifølge det tyske nettstedet Mobilegeeks.de får Galaxy S III Mini som storebror en Super-AMOLED-skjerm. Den skal også designmessig være lik, men måle 121,55 x 62,95 x 9,85 mm.

LES OGSÅ: Test av Samsung Galaxy S III

Langt svakere spesifisert

Der stopper likhetene. Skjermen er fire tommer stor, og har oppløsningen 480 x 800 piksler. Systembrikken er en ST-Ericsson U8420, som skal ha en tokjernet 1 GHz prosessor. Arbeidsminnet er på 1 GB, og lagringsminnet på 16GB.

Kameraet har en oppløsning på fem megapiksler. Videre er det støtte for 3G med nedlasting på inntil 14,4 Mbps. Batteriet har en kapasitet på 1500 mAh. 

Operativsystemet skal være Android 4.1 Jelly Bean. Nettstedets kilder oppgir en pris på 399 euro, som tilsvarer 3000 kroner.

Dersom spesifikasjonene viser seg å være riktige ser det altså ut til å være snakk om en ganske standard middels spesifisert telefon, og ikke en miniatyr-Galaxy S III.

Storebror har kort oppsummert HD-skjerm på 4,8 tommer, firekjerneprosessor på 1,4 GHz, rask grafikkprosessor, kamera med 8 megapiksler, NFC-støtte, og støtte for nedlasting med 21 Mbps.

Kilder: Engadget.comMobilegeeks.de

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.