MOBIL

- Galaxy S III får flere ikoner og bedre skjerm

Hjem-tasten skal være beholdt, og skjermen er en HD Super AMOLED Plus på 4,65 tommer, ifølge kilder.

Marius ValleMarius ValleJournalist
11. apr. 2012 - 06:00

Hvor mange rykter som går om et produkt før lansering sier noe om hvor populær du er som produsent. Når Samsungs kommende Galaxy S III når iPhone-høyder på ryktebørsen er det liten tvil om at de har gjort noe riktig.

De siste ryktene sier nå at telefonen får en hjem-tast lik den du finner på Galaxy S II. Dette til tross for at Android 4.0 legger opp til at det ikke skal brukes menytaster, men heller snarveisikoner på skjermen. Dette skal være et tema som ble heftig diskutert hos produsenten. Avgjørelsen om å inkludere den ble angivelig tatt rett før telefonen fle sendt til produksjon.

Note-meny

Videre sies det at telefonen får en femraders meny, altså med fem ikoner i bredden. Dette er samme oppsett som vi finner på Galaxy Note.

Informasjonen stammer fra det koreanske nettstedet Ddaily, som tidligere denne uken meldte om LGs kommende toppmodell D1L.

Designen til Galaxy S III har vært en godt voktet hemmelighet så langt, til tross for at telefonen er sendt ut til testing hos operatører. Dette skal Samsung ha løst ved å putte telefonen i en boks med all nødvendig maskinvare og programvare for testing.

HD Super AMOLED Plus

Samtidig meldes det om at Samsung har startet masseproduksjon av sin HD Super AMOLED Plus-skjerm med RGB-matrise. Denne skal angivelig brukes i Galaxy S III, i en variant på 4,65 tommer. Oppløsningen skal være 1280 x 720 piksler, og pikseltettheten 316 PPI.

Det er ventet at telefonen er utstyrt med en Samsung Exynos-systembrikke med firekjerneprosessor.

Kommer i mai?

Våre kilder forteller oss at Galaxy S III kommer i salg i slutten av mai, og at den skal lanseres omtrent en uke før dette. Om det stemmer betyr det at Samsung legger seg på samme linje som Apple når det kommer til lanseringer. 

Ifølge UnwiredViews kilder skal operatører og distributører allerede ha forhåndsbestilt 10 millioner Galaxy S III til lanseringen.

Inntil Samsung bestemmer seg for å lansere er det bare å finne frem saltbøssa og drysse litt på informasjonen før du svelger den. For ingen verdens ting er foreløpig bekreftet av produsenten.

Kilder: Unwiredview.comYoumobile.org

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.