MOBIL

Galaxy S II gjør Samsung greit fornøyde

Samsung Galaxy S II slår alle salgsrekorder for mobilprodusenten.

Marius ValleMarius ValleJournalist
4. juli 2011 - 09:49

Mobilprodusentene elsker å skryte av hvor mange mobiltelefoner de har solgt, og denne gangen har turen kommet til Samsung.

Vi kan ikke si at vi er direkte overrasket, for vi mener Samsung Galaxy S II er den beste mobilen på markedet. Men Samsung har i alle fall solgt tre millioner Galaxy S II på 55 dager.

Det har altså gått over 54 000 telefoner over disk hver dag siden telefonen kom i salg. I de mestselgende periodenen ble det solgt en Galaxy S II hvert 1,5 sekund verden over.

Til sammenligning brukte forgjengeren, Galaxy S, 30 dager mer på å oppnå det samme salgstallet. Det er altså utvilsomt snakk om en suksessmodell for koreaneren.

Mest i Europa

Mesteparten av salget er gjort her i Europa. Ifølge Samsungs PR-avdeling har de hatt en "dramatisk økning" av markedsandelene sine i Europa i perioden.

Samsung regner med å nå 10 millioner solgte Galaxy S II raskere enn de klarte med Galaxy S. Dette tok produsenten sju måneder, og målet ble oppnådd i januar.

Galaxy S II er ennå ikke lansert i Nord-Amerika, så dersom telefonen slår an der kan det gå rimelig fort til ti millioner.

Kilde: Electronista.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.