MOBIL

Galaxy Note-utfordreren lanserers i Norge

LG Optimus Vu kommer i norske butikker fra neste måned.

Marius ValleMarius ValleJournalist
27. aug. 2012 - 18:02

LG har ikke tenkt til å la Samsung få beholde markedet for digre mobiltelefoner alene, og melder at de kommer til å slippe Optimus Vu i Norge i slutten av september.

Denne telefonen er på sett og vis i samme produktkategori som Samsung Galaxy Note, ved at den har en usedvanlig stor skjerm. Nå høres kanskje ikke fem tommer gigantisk ut, men vi snakker her om et størrelsesforhold på 4:3 og en oppløsning på 768 x 1024 piksler. Det gjør at den er ganske bred. LG mener skjermen "visker (...) ut skillene mellom mellom tradisjonelle nettbrett og smarttelefoner".

LES MER: Nå kommer Optimus Vu til Europa

Bred over baken

De fysiske målene på telefonen er 14 x 9 x 0,85 centimeter. Det gjør den to og en halv centimenter kortere og en knapp centimeter bredere enn Galaxy Note. 

Mens vi snakker om Note: Optimus Vu kan selvsagt ikke konkurrere mot Galaxy Note uten å ha en penn, så dette følger med. Du kan altså tegne og skrive på skjermen her.

LES OGSÅ: Test av nettbrettet Samsung Galaxy Note 10.1

Firekjerneprosessor

Optimus Vu stiller med systembrikken Nvidia Tegra 3, noe som gir den en firekjerneprosessor. Dette er samme maskinvare som du får i HTC One X og LG Optimus 4X HD.

Det er 32 GB innebygget minne, kamera med 8 megapiksler og et frontkamera med 1,3 megapiksler. Operativsystemet er Android 4.0.

Se etter Optimus Vu i butikkene i slutten av september, og forvent å punge ut 4500 kroner hvis du vil ha den med deg hjem.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.