MOBIL

- Galaxy Note 2 får fleksibel skjerm

Koreansk avis hevder at neste utgave av Galaxy Note får bøyd skjerm.

Marius ValleMarius ValleJournalist
8. aug. 2012 - 17:00

Det ryktes at Samsung skal lansere en ny versjon av sin populære Galaxy Note 29. august. Som før lanseringen av Galaxy S III har koreanerne klart å holde telefonen under radaren. Det har altså ikke lekket noen bilder av telefonen.

Men ryktene så langt sier at telefonen skal få en enda større skjerm enn sist. Mens originalen har 5,3 tommer sies det at oppfølgeren får 5,5 tommers skjerm.

LES OGSÅ: Slik blir Samsung Galaxy Note 2

Siste nytt fra ryktebørsen er at denne skjermen i seg selv blir rimelig spesiell.

Fleksibel AMOLED

Ifølge Korea Times får telefonen en 5,5 tommers fleksibel AMOLED-skjerm. Den skal benytte såkalt UBP (Unbreakable Plane) og et plastunderlag som gjør skjermen 0,4 mm tynnere enn før. 

At skjermen er fleksibel betyr neppe at telefonen skal være bøyelig. Men det betyr sannsynligvis at skjermen på ett eller annet vis er kurvet. Mens det til nå har vært selve glasset som dekker skjermen som har vært kurvet på enkelte telefoner, som Google Nexus S, blir altså selve skjermpanelet kurvet her.

Når det er sagt, så er dette noe Samsung naturligvis ikke har bekreftet. Så vidt vi forstår er det sjefen i Samsung Display, Soo-In Cho, som er kilden til informasjonen.

LES OGSÅ: Samsung Galaxy Note 2 lanseres denne måneden

Kilde: Koreatimes.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.