MOBIL

Galaxy Note 10.1 får Android 4.1

Samsung skal oppgradere pennebrettet sitt til nest nyeste Android og en premiumpakke.

Marius ValleMarius ValleJournalist
23. nov. 2012 - 11:07

Da Samsung lanserte nettbrettet Galaxy Note 10.1 kom det med Anroid 4.0.4 Ice Cream Sandwich, og ikke den nye Jelly Bean-utgaven. Nå kommer imidlertid en oppdatering som ikke bare tar operativsystemversjonen til 4.1 Jelly Bean, men også gir brettet en hel del nye funksjoner.

LES OGSÅ: Dette er nytt i Android 4.1

Det er gjort flere endringer i multitaskingfunksjonen. Nå blir det mulig å åpne inntil 16 miniapper samtidig. Disse vises i egne vinduer, som du nå kan endre størrelsen på. Vinduene kan også festes, slik at de alltid vises på topp. 

Som før kan du kjøre apper side ved siden, men nå også endre vindusstørrelsen på de to appene som vises.

Air View

De har også utvidet den såkalte Air View-funksjonen, som lar deg vise informasjon ved å holde pennen litt over skjermen. Dersom du for eksempel holder pennen rett over en e-postmelding i innboksen, vil du kunne se noe av innholdet i meldingen.

Note 10.1 får også Easy Clip, som enkelt lar deg "klippe ut" fra skjermbildet, og sende det via MMS, e-post eller annet. Det har også kommet forbedringer i S Note-appen.

I videoen under kan du se flere av de nye funksjonene, og noen av de gamle. Når Samsung har tenkt til å slippe løs oppdateringen er ikke kjent, men det skal komme "snart". Mer info hos Samsung.

LES OGSÅ: Test av Samsung Galaxy Note 10.1

Kilde: Engadget.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.