Fylket søker etter juridisk bistand i forbindelse med sine veiprosjekter

Vestfold og Telemark fylkeskommune ønsker å inngå en rammeavtale for advokattjenester innenfor det administrative området fylkesvei.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto Foto: Berit Roald/NTB
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
4. okt. 2021 - 14:45

Det er sektor for samferdsel, miljø og mobilitet i Vestfold og Telemark som gjennom en anbudsprosess ber om tilbud på rammeavtale for advokattjenester –innen entreprise, kontrakt og anskaffelser relatert til fylkesveiene.

Ifølge utlysningen vil oppdraget omfatte advokattjenester i form av rådgivning og oppdrag som prosessfullmektig innenfor områdene entreprise, kontrakt og offentlige anskaffelser for fylkesveirelaterte spørsmål.

Kapasitetsmessig ser fylkeskommunen at det trengs to advokater innenfor området entrepriser og kontrakt, og en som skal jobbe med offentlige anskaffelser.

Fylket opplyser at de har flere jurister internt som bistår i anskaffelsesprosessen og i oppfølging av kontrakter. Behov for bistand fra eksterne oppstår derfor i hovedsak der hvor saken er av en viss kompleksitet/krever særlig spisskompetanse eller det på grunn av tidspress/stort arbeidspress ikke er tilstrekkelig kapasitet internt, samt ved rettssaker og begjæringer om midlertidig forføyning.

Rammeavtalen inngås for en periode på ett år med rett for VTFK til å forlenge avtalen i ytterligere tre år, med ett år av gangen.

Fristen for innlevering av tilbud er til mandag 20. oktober.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.