Fylkesordføreren i Agder krever fire felt mellom Oslo og Stavanger

Fylkesordfører Arne Thomassen har i dag sendt en henvendelse til alle ordførerne i Agder, hvor han berdem være med på et opprop om at det sikres firefelts veg på E18 og E39 mellom Oslo og Stavanger.

Fylkesordfører Arne Thomassen i Agder.
Fylkesordfører Arne Thomassen i Agder. Foto: Fylkesordfører Arne Thomassen
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
10. aug. 2022 - 13:26

– Jeg er meget bekymret over de nye signaler som fremkommer via media om å utrede alternativer til fire felts motorvei og eventuelle forsinkelser, skriver fylkesordføreren.

– Agder har gjennom mange år stått samlet om ankeret ( E18, E39 og RV9. Mye er levert og noe jobbes det fortsatt med. Det som gjenstår er viktige strekninger som må planlegges og fullføres. Mange av disse strekningene er ulykkesbelastet og ofte med tragiske utfall. Næringslivet har også et stort behov for å få bedre veier og med eksiterende næring og mulighetene vi har på Agder må vi stå på.

– Jeg ønsker å få dere med på et felles opprop der vi står tydelig sammen og at det kun er fire felt som teller. Fartsgrense kan drøftes men utover det må vi ha sammenhengende fire felt Oslo- Stavanger, skriver Arne Thomassen i oppropet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.