MOBIL

Full fart fra NetCom

Nå får du 4G-hastigheter på alle Mobilt Bredbånd-abonnementer fra NetCom.

Marius ValleMarius ValleJournalist
29. juni 2012 - 11:31

NetCom lanserer fem nye abonnementer for mobilt bredbånd. Felles for alle er at operatøren har fjernet hastighetsbegrensningen. Dermed kan du laste ned med inntil 80 Mbps uansett hvilket abonnement du har. Tidligere har hastighetene vært begrenset, slik at det bare var det dyreste abonnementet som ga full hastighet.

Operatøren inkluderer dessuten Spotify Premium i de tre dyreste abonnementene og en valgfri film fra SF-Film hver måned.

LES OGSÅ: Spotify inkludert hos Chess og NetCom 

Fem nye abonnementer

Abonnementene heter Mobilt Turbo Bredbånd, og kommer i variantene Small, Medium, Large og XL. I tillegg lanseres abonnementet Hjemmebredbånd.

Small: 79 kr pr mnd, 1 GB inkludert

Medium: 149 kr pr mnd, 5 GB inkludert

Large: 229 kr pr mnd, 10 GB inkludert, Spotify Premium, 1 film

XL: 299 kr pr mnd, 20 GB inkludert, Spotify Premium, 1 film

Hjemmebredbånd: 499 kr pr mnd, 100 GB inkludert, Spotify Premium, 1 film

For å få tilgang til de aller høyeste hastighetene trenger du utstyr som kobler seg til 4G-nettet, og være i et område hvor det er dekning for dette.

Her finner du NetComs dekningskart

NetCom har for øvrig også begynt å bygge ut såkalt DC-HSDPA+, som gir nedlastingshastigheter på inntil 42 Mbps i 3G-nettet.

LES MER: NetCom dobler hastighetenEnten du surfer på mobilen eller med et 4G-modem får du høyere datahastigheter fra NetCom.

ADSL-erstatter?

Spesielt abonnementet Hjemmebredbånd ser ut til å bli interessant for deg som surfer veldig mye. Med 100 GB kan du lett bytte ut ADSL-linjen din med en 4G-ruter. NetCom selger i dag et slikt produkt som er produsert av Huawei.

Vi har tidligere testet NetCom 4G som ADSL-erstatter, noe vi konkluderte med at fungerer bra. Den største ulempen vi fant var mengdebegrensningen på 30 GB, men med mulighet for å laste ned og opp til samme 100 GB ser det ut til at dette blir et greit alternativ.

LES MER: Test: Kan 4G erstatte ADSL?

Du kan lese mer om NetComs nye abonnementer på NetCom.no.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.