MASKINERUTSTYR

Fredheim skal selge Sandvik

Sandvik går til det overraskende skrittet å overlate salg og service av mobile knusere og sikter til Fredheim Maskin AS.

Per Olav Fredheim sammen med Ciaran Ryan fra Sandvik Nobile.
Per Olav Fredheim sammen med Ciaran Ryan fra Sandvik Nobile. Bilde:
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
1. sep. 2015 - 14:42

- Vi er stolte av å starte med Sandviks mobile knuse- og sikteverk. Flere av ansatte fra Sandvik Norge vil få tilbud om ansettelse hos oss og vi vil også gå aktivt ut for å finne mer personell, forteller daglig leder Per Olav Fredheim.

 

Viser fram utvalget

Allerede under bedriftsens knusedager på ved deres hovedkontor i Spydeberg 22. -24. oktober vil utstyret fra Sandvik bli vist.

- Vi vil ha høyest fokus på HD og XHD ”Heavy Range” fra Sandvik. Vi ser på dette som god og riktig utvidelse av vårt allerede velkjente Keestrack program av knuse og sikteverk. Spesielt vil fokuset være på kjefteknuser UJ440 også tidligere kjent som ”1208” og de større UJ540/ UJ640 og UH421(”roadmaster”) og øvrig kon og spindelserie samt dobbel siktene til Sandvik. Vi viser også kombinasjonen Sandvik grovknuser og Spindel, forteller Fredheiim.

 

Bygger seg opp

Nå skal selskapet bruke de neste 3-5 månedene på å bygge opp delelager, support og service på Sandvikproduktene.

-Vi vil jobbe steinhardt fremover for å betjene markedet for nye og eksiterende Sandvikkunder. Vi vil forsette som før med Keestrack knuseverk og sikteverk fra 17-60 tonn og satse tungt på Sandvik sine 50-130 tonns maskiner, opplyser Per Olav Fredheim.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.